Prikaži košarico Izdelek “EMAJLIRANA DŽEZVA ‘UTRIP KAVE’” je dodan v košarico.
Najlepsa darila ob koncu solskega leta
banner-bella-ciao
Slide 1
Deske jejte jejte
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Brezplačna poštnina

Za naročila nad 65 €.

HITRA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, so odpremljeni že naslednji dan.

NEUNIČLJIVO IN IZVIRNO

Naši izdelki so narejeni ročno in z veliko ljubezni.

radi vam pomagamo

Pokličite nas na 051 207 278

NAŠI IZDELKI

Izdelani z ljubeznijo

Očarljivi lončki in kavne džezve, piskri, sklede, cedila, lesene deske in preostala  izvirna, neuničljiva in trajnostna darila, bodo s sijočo površino in čudovitimi “cuckoo” dizajni v vas prebudili nostalgijo in spomine na taborniški ogenj, družinske piknike in na vašo babico, ki je ob jutrih sedela ob krušni peči s skodelico žitne kave v roki. 

IZVIRNA TRAJNOSTNA DARILA

Narejena z ljubeznijo

PERSONALIZACIJA

Naj kreativnost zaživi

Pokažite svojo kreativnost in sami določite, kakšen napis bo krasil vaš emajliran lonček, džezvico, skledo za kosmiče ali krožnik. Z njimi boste pokazali izvirnost, pozornost, skrb in zahvalo, zelo veliko pa boste naredili tudi za naš planet.

Podarite večno darilo, izdelano z veliko mero ljubezni!

DODAJ IZDELKU

Ročno napisano posvetilo
Vzeli ste si čas in izbrali unikatno in izvirno darilo … Preden ga pošljemo si vzemite še nekaj minut, da bo vaše darilo postalo še bolj osebno in posebno. Ker je včasih prave besede težje izbrati kot darilo, smo zapisali nekaj predlogov, ki so vam lahko v pomoč pri sestavi posvetila.

 

NAŠA ZGODBA

Zgodba dveh sester

Mlajša sestra Nina je odvisnica od potovanj in pohodniških izletov. Urška pa je mama, obkrožena z otroško razigranostjo in vriščem. Poleg ljubezni do kave naju združuje tudi ljubezen do ustvarjalnosti, za kar je v največji meri odgovorna najina umetniška mami, zaradi katere so nama bili slikarski pripomočki in nasveti na razpolago že od malih nog.

Zgodba Cuckoo Cups se je pričela decembra 2017, ko je Nina k Urški prinesla deset nepotiskanih emajliranih lončkov in nalepk z raznimi grafikami – in ja, najprej sva si v dva natočili kavo ..

Prijavi se na e-novičke in pridobi 5% POPUST pri prvem naročilu!

S prijavo na novice se strinjaš z našo politiko varstva osebnih podatkov.

BLOG

KUKU kotiček
Trajnostna poslovna darila

Trajnostna poslovna darila

Premišljeno izbrana, kakovostna darila so resnično lep in trajen spomin. Namesto prevečkrat videnih koledarjev, pisal in rokovnikov raje podarite unikatno darilo: prisrčne trajnostne izdelke, ki bodo vašim poslovnim partnerjem še dolgo ostali v spominu, obenem pa boste podprli mlado slovensko blagovno znamko.

Pokukaj

IZKUŠNJE IN MNENJA

Cuckoo priporočajo

“Kvalitetna izdelava, unikatni izdelki. Pa emajliranih lončkov in džezvic za kavoljube ni nikoli preveč sem naročala izdelke tako zase kot za darila in sem bila vedno zadovoljna. Priporočam!”
Andreja Gutnik

“Cuckoo izdelki so nekaj najbolj kulskega ever! Nostalgične, neuničljive, okolju prijazne, z veliko mero humorja. Vse imajo! Hvala, ker ste me rešili iskanja daril!”

Anja Logar

“Prijazna, nasmejana in ustrežljiva ekipa! Lončke sem kupila za darila in vsakokrat so bili obdarovanci navdušeni!”
Jasmina Drolc

“Tile lončki so pa fenomenalni! Tako kjut, da jih brez težav podariš vsakomur – mami, babici, hčerki, očetu itd. Všeč mi je, ker se brez težav lahko vse dogovoriš, hitra dostava in ugodna cena!”

Danijela Susman

“Kvalitetna izdelava, unikatni izdelki. Pa emajliranih lončkov in džezvic za kavoljube ni nikoli preveč sem naročala izdelke tako zase kot za darila in sem bila vedno zadovoljna. Priporočam!”

Andreja Gutnik

“Cuckoo izdelki so nekaj najbolj kulskega ever! Nostalgične, neuničljive, okolju prijazne, z veliko mero humorja in za piko na i izdelane v Sloveniji. Vse imajo! Hvala, ker ste me rešili iskanja daril!”

Anja Logar

“Prijazna, nasmejana in ustrežljiva ekipa! Lončke sem kupila za darila in vsakokrat so bili obdarovanci navdušeni!”

Jasmina Drolc

“Tile lončki so pa fenomenalni! Tako kjut, da jih brez težav podariš vsakomur – mami, babici, hčerki, očetu itd. Všeč mi je, ker se brez težav lahko vse dogovoriš, hitra dostava in ugodna cena. Podpirajmo slovensko!”

Danijela Susman

opazili so nas
VIKEND BREZPLAČNE POŠTNINEza vsa naročila nad 20 €.
1
 • Item added to cart
1
Košarica
Do brezplačne dostave vam še manjka 46.10 
EMAJLIRANA DŽEZVA 'UTRIP KAVE'
Cena: 18.90 
- +
18.90 
  Calculate Shipping
  Možnosti dostave bodo posodobljene ob zaključku nakupa.
  • Total cart items: 1

   3.70  - Cost per order
  Dodaj kupon