NAŠA ZGODBA

Zgodba dveh sester

Mlajša sestra Nina je odvisnica od potovanj in pohodniških izletov. Urška pa je mama, obkrožena z otroško razigranostjo in vriščem. Poleg ljubezni do kave naju združuje tudi ljubezen do ustvarjalnosti, za kar je v največji meri odgovorna najina umetniška mami, zaradi katere so nama bili slikarski pripomočki in nasveti na razpolago že od malih nog.

Zgodba Cuckoo Cups se je pričela decembra 2017, ko je Nina k Urški prinesla deset nepotiskanih emajliranih lončkov in nalepk z raznimi grafikami – in ja, najprej sva si v dva natočili kavo…

OD IMPROVIZIRANJA DO REALIZIRANJA

Avanturistične bivalnike, ki jih pri Nest Campers oddajamo v najem, je namreč Nina želela opremiti z vzdržljivo, naravi in zdravju prijazno posodo in logična izbira so bili emajlirani lončki.

Čeprav so bili prvi lončki polepljeni z improviziranimi nalepkami, se je zaradi božičnega časa in velikega zanimanja pričela odvijati zgodba, ki se piše še danes, lončkom pa so se pridružile džezve, cedila, lonci, deske…

Prvih nekaj mesecev nisva zares vedeli, v kaj sva se spustili. Po izjemno dobrem začetnem odzivu naju je dohitela trda resničnost – proizvodnja, iskanje najboljših načinov tiska, več kot 500 uničenih lončkov, birokracija, postavitev spletne strani, optimizacija procesa.

Kar naju združuje poleg navdušenja nad kavo, je tudi to, da se nama zdi pomembno podpirati slovenske proizvajalce, obenem pa meniva, da ima Slovenija kljub svoji majhnosti ogromno potenciala.

Naju in vso našo ekipo izredno veseli, da to mišljenje z nama delijo tudi naši kupci. Vsi Cuckoo izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji. Hvala za vsako lepo misel, podporo in nakup!

KO PROSTOR IN EKIPA POSTANETA PREMAJHNA ZA VEDNO VEČJE IDEJE …

Na vsak nov vzpon je prišlo nekaj padcev, ampak najvažnejše je, da sva vztrajali – Nina je s svojo podjetno roko skrbela, da je vse skupaj teklo gladko, in prevzela najodgovornejše delo pri postavljanju znamke, Urška pa je imela čez bolj umetniški del – fotografije in dizajne.

V naslednjem letu se je ekipi pridružila Tjaša, ki s svojo skrbnostjo in občutkom za red skrbi, da so lepo pripravljeni paketki pravočasno pri vas, hkrati pa je tista, s katero boste največkrat poklepetali, če boste imeli kakšno vprašanje.

Najnovejša članica, Sanja, ki se je ekipi pridružila nedolgo nazaj, pa je tista, zaradi katere boste ob brskanju po spletu hitreje in lažje našli naše izdelke, hkrati pa se nasmejali ob dnevnih zgodbah in prigodah, ki jih z vami delimo na socialnih omrežjih.

ekipa

Srčne in predane kukuške

NINA

URŠKA

TJAŠA

SANJA

TRGOVINICA KUKUŠNJAK

Za popolno zgodbo

V zadnjih letih so se prvim motivom na lončkih pridružili še mnogi drugi, poleg njih pa v trgovinici ponujajo še ogromno drugih stvari. Prostor, v katerem se je vse skupaj začelo, je že zdavnaj postal pretesen, tako da smo oktobra 2020 preselili na novo, večjo lokacijo v Celju, kjer je poleg skladišča, pisarne in delavnice, kjer nastajajo naši izdelki, strankam na voljo tudi lična butična trgovinica KUKUŠNJAK.

V njej lahko najdete vse Cuckoo cups izdelke, obenem pa tudi izdelke nekaj skrbno izbranih slovenskih ustvarjalcev.

0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyV trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   9fmaztd6 Get 5% off Koda za 5 % popust ob prijavi na novice
   hvala10 Get 10% off Remarketing
   kukulele Get 10% off Kuponček koda za popust
   kukulele15 Get 15% off letak
   neprespane noči Get 10% off urska ahac 10 %
   neprespanenoci Get 10% off
   nestcampers Get 10% off
   ssdms10 Get 10% off 10 % popust ŠTUDENTSKO DRUŠTVO
   tina10 Get 10% off Popust za Tino 10 %
   Unavailable Coupons
   atyourpace10 Get 10% off Alja Škrt 10 % popust
   dostava Get 0% off Brezplačna dostava za prejemnike novičk
   kaja10 Get 10% off Popust 10 % Kaja
   kuku10 Get 10% off remarketing na učitelje in vzgojitelje
   lovimravnotezje10 Get 10% off Nina Gaspari 10 % popust
   majinih10 Get 10% off 10 % popust Maja Rotovnih
   marolt10 Get 10% off Popust Marolt 10 %
   ursha10 Get 10% off 10 % popust Urška Drofenk
   zapotico Get 10% off popust 10 % na vse deske
   zate10 Get 10% off JERCA kupon