POGOSTA VPRAŠANJA

FAQ
Na kakšen način so izdelani Cuckoo Cups izdelki?

Pri emajlirani posodi se na kovino nanese tanka plast stekla, ki omogoča, da vsa hrana in sestavine ohranijo njihov naravni, prvinski okus. Gladka, stabilna površina iz stopljenega stekla je povsem brez por, kar preprečuje naselitev bakterij (je antibakterijska) in omogoča enostavno čiščenje.

Na steklasto emajlirano prevleko tiskamo naše dizajne s čisto posebnim postopkom in z zapeko pri izjemno visokih temperaturah, kar omogoča, da se tisk kvalitetno obdrži na površini še mnoga desetletja – tisk je, tako kot posoda, večen.

Kje lahko uporabljamo Cuckoo Cups izdelke?

Naši Cuckoo Cups izdelki so primerni za vse kuhalne površine (tako za indukcijo, kot tudi za taborniški ogenj). Izdelani so iz kakovostnega in zdravju neškodljivega materiala, obenem pa bodo ob skrbni uporabi zdržali več desetletij in z zabavnimi napisi in grafikami razveseljevali tudi prihodnje generacije. Cuckoo Cups izdelki v vaše nahrbtnike, kuhinje, avtodome in pisarne vračajo klasiko, ki ne bo šla nikoli iz mode!

Izdelki niso primerni za mikrovalovne pečice!

Ali so Cuckoo Cups lončki in džezve primerni tudi za indukcijo?

Seveda! Cuckoo cups izdelki se lahko uporabljajo na vseh kuhališčih, vključno z indukcijo. Izdelki niso primerni za mikrovalovne pečice.

Ali lahko Cuckoo Cups izdelke pomivamo v pomivalnem stroju?

Da, emajlirane izdelke lahko pomivate v pomivalnem stroju, brez skrbi, da bi potiski zbledeli ali se sprali.

Ali je emajlirana posoda občutljiva na praske?

Emajlirana posoda je odporna na praske in zelo vzdržljiva, zato vas bo ob skrbni rabi razveseljevala še mnogo let.

Emajlirana površina prav tako ščiti kovino pred korozijo in kemičnimi vplivi, zato je posoda odporna tudi proti kislinam in lužnim snovem.

Kako se izogniti razpokam v emajlirani posodi

Emajlirana posoda ima enake lastnosti kot steklo, saj je njena prevleka steklena.

 Kadar je emajlirana posoda segreta je nikar ne postavljajte v hladno vodo. Pustite, da se ohladi.
 Ne segrevajte emajlirane posode brez vsebine.
 Pri uporabi indukcijske pečice začnite postopek kuhanja s srednjo močjo in ne z uporabo »Boost funkcije«.

Kako lahko recikliramo odsluženo emajlirano posodo?

Emajlirano posodo je mogoče v celoti reciklirati v odpadne kovine, saj je sestavljena iz 100 % naravnih materialov.

Ali lahko emajlirano posodo uporabimo tudi za zamrzovanje?
Ali lahko emajlirano posodo uporabljamo v mikrovalovni pečici?
Ali lahko emajlirano posodo potem, ko je odluščena, še naprej uporabljam?
Če danes oddam naročilo, kdaj lahko pričakujem paket?

Cuckoo Cups izdelke na zalogi odpošljemo v 2 – 3 delovnih dneh. Personalizirane izdelke odpošiljamo enkrat tedensko, ob četrtkih.

Če pa bi želeli dostavo iz danes na jutri, pa bo najhitreje, če zavrtite našo telefonsko številko 051/207-278 in preverite možnost dobave (beri, če smo v pisarni in če je izdelek na zalogi). 🙂

Vedno se potrudimo, da je vaše naročilo odposlano v najkrajšem možnem času.

Ali bodo izdelki ponovno prišli na zalogo?
V primeru, da izdelek ni na zalogi, se ga izdela lahko še v istem tednu.

Vsake toliko časa pa gre kakšen motiv tudi iz prodaje, takrat ga tudi umaknemo in ga več ni možno naročiti v spletni trgovini.

Je možen osebni prevzem naročenih izdelkov?

Seveda.

V postopku oddaje naročila na naši spletni strani lahko v zadnjem koraku označite osebni prevzem.

Po oddanem naročilu, vam bomo poslali obvestilo o vseh podrobnostih o samih možnosti prevzema in datumom prevzema naročila.

Ali lahko Cuckoo Cups izdelke tudi zamenjam?

Seveda, vsi kupci lahko v 15 dneh od prejetega paketa kupljen izdelek tudi zamenjajo. Edini strošek, ki bremeni kupca, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Ali je plačevanje s kreditnimi karticami varno?
Seveda.

Spletna stran www.cuckoo.si za prenos podatkov uporablja SSL varnostni sistem (Secure Socket Layer). Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Ali je plačevanje s kreditnimi karticami varno?

Seveda.

Spletna stran www.cuckoo.si za prenos podatkov uporablja SSL varnostni sistem (Secure Socket Layer). Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Najlepša slovenska darila

Iščeš darilo?

Če iščeš darilo za svoje najdražje in si v zadregi, ker nimaš nobene dobre ideje, potem si na pravem mestu! Podari neuničljivo in izvirno darilo. Podari emajliran lonček, ki bo slavljenca še dolga leta spominjal nate. Obdariš lahko sebe ali svoje najbližje.

Želiš še dodatno presenečenje?

Darilo lahko pošljemo obdarjencu kar na dom. Dodamo lahko tudi ročno napisano osebno posvetilo po tvojih željah. Ne pozabi, da so najboljša darila tista, ki so podarjena iz srca.

Dodaj ročno napisano posvetilo

Vzeli ste si čas in izbrali unikatn in trajnostno darilo … Preden ga pošljemo, si vzemite še nekaj minut, da bo vaše darilo postalo še bolj osebno in posebno.

Pomislite, kako se počutite ob osebi, ki ji boste poslali darilo, za kaj ste ji hvaležni, kaj ji želite v prihodnje, svoje občutke in želje pa zapišite v osebno posvetilo. Mi bomo vaše iskrene besede ročno zapisali na darilno kartico in jo priložili darilu.*

K vašemu naročilo dodamo ročno napisano posvetilo za 1 €.

0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyV trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon