VALILNICA NORIH IDEJ

Trgovina KUKUšnjak

Oktobra 2020 je na Mariborski cesti 45 v Celju zaživela nova butična trgovina z darilnim programom in izdelki za dom – KUKUŠNJAK.

DELOVNI ČAS TRGOVINE

Ponedeljek – petek: 08:00 – 15:00
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

NASLOV

Mariborska cesta 45
3000 Celje

OD IMPROVIZIRANJA DO REALIZIRANJA

Ekipa Cuckoo Cups je svoje delo do oktobra 2020 opravljala nad domačo garažo, od koder smo po preozkih in strmih stopnicah znosili več kot 100.000 različnih emajliranih izdelkov.

Kmalu je prostor postal premajhen za vse načrte in nove izdelke. Ugotovili smo, da potrebujemo večji prostor, kjer bodo zgodbo lahko delili in predstavili tudi fizičnim kupcem. Veliko namreč damo na pristen stik s kupci in verjamemo, da bodo tako kupci naše izdelke še bolj začutili in vzeli za svoje.

Kukušnjak je v naših mislih nastajal že par let, od naših prvih skic trgovinice do odprtja trgovinice pa je minil samo mesec dni. V tem času smo ustvarili tudi novo, retro kolekcijo emajliranih izdelkov.

ZA VSE ŽELJNE USTVARJANJA IN DRUŽENJA

KUKU dogodki

Poleg prodajalne bomo za obiskovalce redno pripravljali tudi posebne, »KUKU« dogodke. Ti so namenjeni vsem, ki so željni ustvarjanja in druženja.

Vsak dogodek ali delavnico bomo pripravili za majhno število udeležencev, ki lahko tako pokažejo svojo kreativnost pri ustvarjanju z emajliranimi lončki, poskusijo KUKU kavo, pripravijo cvetlične šopke in adventne venčke, se izobražujejo na temo spletnega nastopa in marketinga, ustvarjajo mozaike z lupinami in še in še.

USTVARJALCI

Obenem smo možnost za predstavitev izdelkov ponudili tudi izbranemu, manjšemu številu slovenskih ustvarjalcev. Izbrali smo tiste, ki sledijo našim načelom in imajo visoko kakovostne, slovenske in tudi okolju prijazne izdelke.

Pomembno nam je, da izdelki dopolnjujejo ponudbo in so čudovita družba naši ponudbi. Kupci lahko tako k našim izdelkom dodate še domače kosmiče, nagrajeni slovenski gin, cvetlične šopke, itd. in tako zaokrožite celoten nakup.

 FRUŠTEK GRANOLA
 STEKLENIČKE EQUA
 BROKEN BONES GIN
 CONCRETE NAKIT
 SANJSKI ŠOPEK
 MADRES DEODORANTI
 DIŠEČE VEGANSKE SVEČE OWN CANDLES
 VREČKE TYPE RIGHT ERR
 MEMORIES IN WOOD
 VANJA IN LEV
 BUCKET LIST
 DOMAČI SIRUPI SAINT LORENZ