ROČNO NAPISANA POSVETILA

Za čisto posebna darila

Vzeli ste si čas in izbrali unikatno, trajnostno darilo … Preden ga pošljemo, si vzemite še nekaj minut, da bo vaše darilo postalo še bolj osebno in posebno.

Pomislite, kako se počutite ob osebi, ki ji boste poslali darilo, za kaj ste ji hvaležni, kaj ji želite v prihodnje, svoje občutke in želje pa zapišite v osebno posvetilo. Mi bomo vaše iskrene besede ročno zapisali na darilno kartico in jo priložili darilu.*

K vašemu naročilo dodamo ročno napisano posvetilo za 1 €.

KAJ BOSTE DOSEGLI S TAKŠNIM POSVETILOM?

Obdarovanec bo vašega darila zagotovo vesel veliko bolj, če mu bo priloženo nekaj osebnega. Svoje sporočilo lahko ubesedite na različne načine: v obliki pesmi, citata, govora, kratke misli … Prepričani smo, da bodo ne glede na priložnost in tematiko napisane besede resnično ganile prejemnika.

Cuckoo darila bodo našla prava mesta v domovih ali pisarnah obdarovancev, besede, ki jih boste napisali v posvetila, pa bodo našle prav posebna mesta v njihovih srcih.

ŠE MAJHEN NAMIG
Besedila spodnjih posvetil lahko skopirate in dodate k svojemu želenemu izdelku.

*Oblike zapisa se med seboj razlikujejo in so odvisne od dolžine danega besedila in takratnega zapisovalca, saj so vsa posvetila napisana ročno

IDEJE ZA POSVETILA

Izberite prave besede
0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyV trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon