Opis
Kako je najbolje napolniti emajliran lonček?
Z dišečim, domačim čajem, ki bo ogrel telo in dušo.
Izbirate lahko med tremi vrstami domačih čajev, vsak posebej pa je ročno pakiran v Sloveniji.
- Praznični čaj 50g (jabolko, cvet hibiskusa, cimet, pomarančna lupina, šipek, nageljnove žbice, cvet plavice, aroma)
- Zeliščni čaj 30 g (listi maline, jabolko, komarček, janež, plodovi šipka, sončnični cvetovi, listi robide, poprova meta, listi melise, listi jagode, cvet ognjiča, listi vrtnice, cvetovi lučnika, ozkolisti tropotec)
- Sadni čaj 50g-60g (plodovi šipka, jabolko, cvetovi hibiskusa, bezgove jagode, listi robide, cvetovi lipe, cvetovi ognjiča)
Priprava: 2 čajni žlički čajne mešanice prelijete z 200 ml vrele vode. Pustite stati pokrito 8 minut. Čaj precedite, po želji sladkajte.