BUCKETLIST

19.90 29.90 

BucketList je življenjsko darilo zase ali nekoga, ki ga imaš rad. Včasih potrebujete samo malo spodbude in poguma, da se lotite stvari, zato je tukaj BucketList, da poskrbimo za vaše trenutke življenja.

BucketList vsebuje izzive, aktivnosti in ideje za izlete, ki jim sledite, da maksimalno izkoristite življenje. Izdelki so oblikovani z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vas in vaše najljubše vodijo do cilja.

Izbirate lahko med 7 različnimi BucketListi in prav vsi so nekaj posebnega.

Želite dodati ročno napisano posvetilo?

Hitra dostava, pri nakupu nad 50 € je poštnina zastonj.

Opis

Ultimate Travel BucketList – Za vse navdušence nad potovanji!

Vsi spomini, vaše dogodivščine, fotografije, anekdote in prigode na enem mestu- v VAŠI KNJIGI potovanj.
Bogata vsebina na 173 straneh. V knjigi potovanj so zapisane vse države sveta in posamezna teritorialna ozemlja. Ne manjka posameznih stani za fotografije, seznam potrebščin za potovanja, Travel bingo, izpolnjevanje najlubše hrane in glasbe, kreiranje sanjskega potovanja in različne to- do liste. Naslovnica je delo nadarjene slovenske ustvarjalke Nee Likar, ilustracije pa mlade Veronike Pintar.

 •  Vsebuje vse države sveta in njihova ozemlja
 •  Prostor za fotografije, podrobnosti, izkušnje, zgodbe
 • Motivacijski izdelek, s katerim boste odkrivali svet
 • Interaktivne vmesne strani: Travel Bingo, Foodie Heaven, To- do list, itd.
 • Izpod rok slovenskih ustvarjalcev
 •  Trda platnica, 173 strani
 • Odlično darilo za rojstni dan, božič, ob obletnici, selitvi, itd.

Zapomnite si, samo nebo je meja.

BucketList SLOVENIJA

Vsebuje 100 idej za cenovno dostopne enodnevne izlete za posameznike, pare in vso družino z babicami in kužki vred. Slovenija je idealna za pohodništvo, gorništvo, popotništvo, izletništvo, polna naravnih in kulturnih znamenitosti, svežega zraka in pitne vode. Na tako majhni površini najdemo toliko raznolikosti, hkrati pa jo po diagonali prevozimo v pičlih treh urah. Se sploh zavedamo, kakšen biser imamo?

Vsak predlog vsebuje tudi QR kodo, ki vodi do točne lokacije, prostor za fotografijo ali dodatne informacije. Izleti so kategorizirani in posebej označeni kot kužkom prijazni ali da so prilagojeni za starejše ljudi. Ne le da se v njem skriva 100 idej za izlete, vsebuje tudi za več kot 100 € popustov na različna doživetja. V njem najdete vse od obiska naravnih lepot, idiličnih vasic, avtentičnih gora do poskušanja gurmanskih dobrot.

BucketList DNEVNIK

Vsebuje 100 želja, ki jim slediš, da boš maksimalno izkoristil življenje. Razdeljen je na 3 kategorije: avanture, raziskovanja in osebna rast. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki te vodi do cilja. V vsaki kategoriji imaš tudi prostor, da dodaš svoje želje in sanje, ki jih želiš doseči. Dodajte fotografije ter dopišite prigode in vaš dnevnik spominov bo neprecenljive vrednosti.

Dokazano je, da človek prej doseže cilje, ki so zapisani, zato pa pisalo v roke in pot pod noge.

BucketList ZA PARE

BucketList za pare vaju bo še bolj povezal in popestril zvezo. Sledita idejam, dodajta svoje cilje in spletita nepozabne spomine. Vsebuje 100 želja, ki jim sledita in čez nekaj let se bosta z nasmehom spominjala svojim dogodivščin. Razdeljen je na 3 kategorije: v dvoje je lepše, zemljevid spominov in čas za naju. Na koncu vsake kategorije imata tudi prostor, da dodata svoje želje in cilje. Upam, da bosta z BucketListom za pare spoznala bogastvo življenja v dvoje in da se je vredno truditi.

Na koncu dnevnika se skrivajo tudi kupončki, ki vama bodo pomagali do nekaterih kljukic.

BucketList ZA DRUŽINE

BucketList za družine bo poskrbel za zabavo, nepozabne spomine in kvalitetno preživet čas vseh družinskih članov.  Vsebuje 100 idej za dogodivščine (80 predlaganih in 20 svojih), ki so razdeljene v 4 letne čase, da si boste aktivnosti čez leto lažje organizirali. Na koncu vsake kategorije je tudi prostor, kamor zapišete svoje ideje in cilje, prav tako lahko dodajate fotografije in ostale informacije. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vas bo vodila do cilja.

V tem hitrem tempu življenja, si ne pozabite vzeti časa za vaše najbližje. Podarite otrokom najlepše trenutke, ki jih nikoli ne bodo pozabili.

BucketList ZA HEDONISTKE

BucketList za hedonistke je edinstven dnevnik za ženske v obliki seznamčkov (skupno jih je 40), ki se med seboj tematsko povezujejo. Razdeljen je na 5 kategorij: Brez slabe vesti; Kdaj, če ne zdaj; Prebudi se gurmanka; Poskrbi zase in Vse se začne z navdihom.

Edinstven pečat mu daje unikaten design in barvne sličice, ki so delo nadarjene slovenske ustvarjalke. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vzpodbuja ženske, da uživajo življenje. Je odlično darilo za prijateljico, sestro, mamo itd., ob različnih priložnostih, kot so rojstni dan, božič, ob maturi, diplomi…

BucketList ZA GURMANE

Nič ne združuje ljudi bolj, kot dobra hrana.

Samo pomislite koliko lepih trenutkov v življenju je povezanih s hrano in polnimi želodčki. Romantična večerja v dvoje, praznovanje rojstnega dne, piknik s prijatelji, babična goveja juha, nedeljska druženja in še in še. BucketList za gurmane vas bo vodil, da vi in vaši najbližji doživite najbolj nore okuse.

Nenazadnje, kdo ne obožuje dobre hrane? Privoščite svojim najljubšim eksplozijo okusov in jim podarite kulinarični priročnik z idejami, na katere sami ne bi pomislili. Kulinarični priročnik je nastal v sodelovanju z mojstrom okusov in tekmovalcem Masterchefa Slovenija 2021, Adamom Šercem.
Bodite inovativni pri izbiri darila!

Dodatne informacije

Teža300 g
IZBERI SVOJ BUCKETLIST

ZA GURMANE, The Ultimate Travel BucketList, SLOVENIJA, DNEVNIK, ZA DRUŽINE, ZA PARE, ZA HEDONISTKE

Če je izdelek na zalogi, paket odpošljemo v roku 1 – 3 delovnih dni. Najdaljši rok dobave za izdelke na zalogi je 5 delovni dni od izvedbe plačila.

Izjema so personalizirani izdelki, ki se delajo po naročilu in se pošiljajo enkrat tedensko. Pri teh izdelkih je predvidena dobava 7-14 dni, odvisno od dneva oddaje naročila. Predvidoma se v istem tednu pripravijo naročila, oddana do 13. ure v ponedeljek. Personalizirani izdelki se pakirajo predvidoma vsako sredo ali četrtek.

 • Pri nakupu nad 50 € je dostava BREZPLAČNA (na območju Slovenije).
 • V Sloveniji znaša strošek dostave 3,7 €. V primeru plačila po povzetju se obračuna pribitek 1,00 EUR.
 • Osebni prevzem je BREZPLAČEN: možen je po predhodnem dogovoru vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Tujina (samo EU):

 • Vsi paketi, ne glede na težo: 9,50€. Ni možnosti brezplačne poštnine.

Izbiraš lahko med 4 različnimi plačilnimi metodami:

 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico (Mastercard, Visa),
 • plačilo preko Paypala,
 • plačilo po povzetju (+ 1€).

V primeru prevzema paketa na Pošti Slovenija lahko kupnino paketa poravnate z gotovino ali s kartico.

Več podrobnosti o dostavi in načinih plačila si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.