BUCKETLIST

19.90 

BucketList je življenjsko darilo zase ali nekoga, ki ga imaš rad. Včasih potrebujete samo malo spodbude in poguma, da se lotite stvari, zato je tukaj BucketList, da poskrbimo za vaše trenutke življenja.

BucketList vsebuje izzive, aktivnosti in ideje za izlete, ki jim sledite, da maksimalno izkoristite življenje. Izdelki so oblikovani z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vas in vaše najljubše vodijo do cilja.

Izbirate lahko med 5 različnimi BucketListi in prav vsi so nekaj posebnega.

Počisti

Želite dodati ročno napisano posvetilo?

+ 1.00 
Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: BL1000 Kategorije: , ,
Hitra dostava, pri nakupu nad 100 € je poštnina zastonj

Opis

BucketList SLOVENIJA

Vsebuje 100 idej za cenovno dostopne enodnevne izlete za posameznike, pare in vso družino z babicami in kužki vred. Slovenija je idealna za pohodništvo, gorništvo, popotništvo, izletništvo, polna naravnih in kulturnih znamenitosti, svežega zraka in pitne vode. Na tako majhni površini najdemo toliko raznolikosti, hkrati pa jo po diagonali prevozimo v pičlih treh urah. Se sploh zavedamo, kakšen biser imamo?

Vsak predlog vsebuje tudi QR kodo, ki vodi do točne lokacije, prostor za fotografijo ali dodatne informacije. Izleti so kategorizirani in posebej označeni kot kužkom prijazni ali da so prilagojeni za starejše ljudi. Ne le da se v njem skriva 100 idej za izlete, vsebuje tudi za več kot 100 € popustov na različna doživetja. V njem najdete vse od obiska naravnih lepot, idiličnih vasic, avtentičnih gora do poskušanja gurmanskih dobrot.

BucketList DNEVNIK

Vsebuje 100 želja, ki jim slediš, da boš maksimalno izkoristil življenje. Razdeljen je na 3 kategorije: avanture, raziskovanja in osebna rast. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki te vodi do cilja. V vsaki kategoriji imaš tudi prostor, da dodaš svoje želje in sanje, ki jih želiš doseči. Dodajte fotografije ter dopišite prigode in vaš dnevnik spominov bo neprecenljive vrednosti.

Dokazano je, da človek prej doseže cilje, ki so zapisani, zato pa pisalo v roke in pot pod noge.

BucketList ZA PARE

BucketList za pare vaju bo še bolj povezal in popestril zvezo. Sledita idejam, dodajta svoje cilje in spletita nepozabne spomine. Vsebuje 100 želja, ki jim sledita in čez nekaj let se bosta z nasmehom spominjala svojim dogodivščin. Razdeljen je na 3 kategorije: v dvoje je lepše, zemljevid spominov in čas za naju. Na koncu vsake kategorije imata tudi prostor, da dodata svoje želje in cilje. Upam, da bosta z BucketListom za pare spoznala bogastvo življenja v dvoje in da se je vredno truditi.

Na koncu dnevnika se skrivajo tudi kupončki, ki vama bodo pomagali do nekaterih kljukic.

BucketList ZA DRUŽINE

BucketList za družine bo poskrbel za zabavo, nepozabne spomine in kvalitetno preživet čas vseh družinskih članov.  Vsebuje 100 idej za dogodivščine (80 predlaganih in 20 svojih), ki so razdeljene v 4 letne čase, da si boste aktivnosti čez leto lažje organizirali. Na koncu vsake kategorije je tudi prostor, kamor zapišete svoje ideje in cilje, prav tako lahko dodajate fotografije in ostale informacije. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vas bo vodila do cilja.

V tem hitrem tempu življenja, si ne pozabite vzeti časa za vaše najbližje. Podarite otrokom najlepše trenutke, ki jih nikoli ne bodo pozabili.

BucketList ZA HEDONISTKE

BucketList za hedonistke je edinstven dnevnik za ženske v obliki seznamčkov (skupno jih je 40), ki se med seboj tematsko povezujejo. Razdeljen je na 5 kategorij: Brez slabe vesti; Kdaj, če ne zdaj; Prebudi se gurmanka; Poskrbi zase in Vse se začne z navdihom.

Edinstven pečat mu daje unikaten design in barvne sličice, ki so delo nadarjene slovenske ustvarjalke. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vzpodbuja ženske, da uživajo življenje. Je odlično darilo za prijateljico, sestro, mamo itd., ob različnih priložnostih, kot so rojstni dan, božič, ob maturi, diplomi…

Dodatne informacije

Teža300 g
IZBERI SVOJ BUCKETLIST

SLOVENIJA, DNEVNIK, ZA DRUŽINE, ZA PARE, ZA HEDONISTKE

Če je izdelek na zalogi, paket odpošljemo v roku 1 – 3 delovnih dni. Najdaljši rok dobave za izdelke na zalogi je 5 delovni dni od izvedbe plačila.

Izjema so personalizirani izdelki, ki se delajo po naročilu in se pošiljajo enkrat tedensko. Pri teh izdelkih je predvidena dobava 7-14 dni, odvisno od dneva oddaje naročila. Predvidoma se v istem tednu pripravijo naročila, oddana do 13. ure v ponedeljek. Personalizirani izdelki se pakirajo predvidoma vsako sredo ali četrtek.

 • Pri nakupu nad 100 € je dostava BREZPLAČNA (na območju Slovenije).
 • V Sloveniji je strošek dostave odvisen od višine naročila in teže paketa. Cena dostave se v spreminja s težo paketa.
 • Osebni prevzem v trgovini Kukušnjak v Celju je BREZPLAČEN: možen je po predhodnem dogovoru vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Strošek dostave v Sloveniji, kjer je naš izbran izvajalec Pošta Slovenija znaša:

 • 0 – 200g znaša 2,90 €
 • 200 – 2000g znaša 3,90 €
 • 2 kg + znaša 4,5 €

Tujina (samo EU):

 • Vsi paketi, ne glede na težo: 9,50€. Ni možnosti brezplačne poštnine.

Izbiraš lahko med 4 različnimi plačilnimi metodami:

 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico (Mastercard, Visa),
 • plačilo preko Paypala,
 • plačilo po povzetju (+ 1€).

V primeru prevzema paketa na Pošti Slovenija lahko kupnino paketa poravnate z gotovino ali s kartico.

Več podrobnosti o dostavi in načinih plačila si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.