SLOVO POLETJU – pestro dogajanje v trgovini Kukušnjak

Sep 7, 2021 | Kuku dogodki | 0 comments

Dogodek leta z glasbenim večerom in delavnicami za otroke

V trgovini Kukušnjak smo se od poletja poslovili na najlepši možen način

Slovo poletju je potekalo prvi vikend v septembru, ko smo za obiskovalce in povabljene pripravili dvodnevni dogodek z glasbenim večerom, slastnimi prigrizki, neapeljskimi picami, razstavo umetnišlih del, družinicam pa je bil na voljo brezplačen zajtrk in ustvarjalne delavnice, na katerih so izdelovali svoje unikatne emajlirane izdelke.

Pred skoraj letom dni je blagovna znamka Cuckoo cups odprla svojo prvo butično trgovino KUKUŠNJAK na Mariborski cesti 45 v Celju. Police Kukušnjaka so polne prisrčnih izdelkov za dom blagovne znamke Cuckoo cups, prav tako pa se najde precej izdelkov drugih slovenskih ustvarjalcev. Kot se spodobi za (rahlo predčasno) prvo obletnico, je bil prvi vikend v septembru rezerviran za dvodnevni dogodek SLOVO POLETJU.

V petek, 3. septembra, so bila vrata Kukušnjaka odprta vse od 8. do 20. ure, v njej pa je bilo pestro in živahno, kot še nikoli. Za kupce so bili na voljo popusti, ki so jih kupci izžrebali sami (vse do 90%!), pri sosednjih vratih pa so si lahko spočili oči na umetniških delih Sabine Majcen, ki je pripravila pisano zbirko slik in poezije. 

Večer se je začel glasbeno na terasi z DJ Jerpo (Jernej Pavlič), nadaljeval pa s čudovitim nastopom Urške in Alana, celjskim duetom, ki čarobno prepleta čutno petje z akustično spremljavo kitare. Preden se je Slovo poletju nadaljevalo pozno v noč z DJ Saint Gregorjem (Gregor Žugec), so se povabljeni okrepčali s slastnimi neapeljskimi picami in domačo limonado.

Sobotno dogajanje je bilo v prvi vrsti namenjeno družinam, ki so lahko med 9. in 13. uro izdelale svoje popolnoma unikatne emajlirane lončke in skledice na delavnici za otroke, energijo so si napolnili z brezplačnim slastnim zajtrkom Fruštek, omamno dišečo KUKU kavo in prigrizki Odlično, manjkale pa niso niti najslajše sladoledne lučke LaPopsi, kot se za konec poletja spodobi. 

Na delavnici so otroci skupaj s starši izbrali svoje motive in se naučili posebne tehnike izdelovanja lončkov oz. skledic, pri tem pa so spoznali, koliko časa je potrebno nameniti temu, da naši emajlirani izdelki izgledajo tako, kot se šika.

Ekipa Cuckoo Cups vestno skrbi, da se uporaba emajliranih posod vrača nazaj, zagotovo pa pri tem pomaga moderen, novejši in kreativen pristop. Naši emajlirani lončki, skledice, krožniki in džezve so že našli svoje mesto pri mnogih kupcih, lesene deske in ostali izdelki pa izvabljajo nasmeh na lica vsakemu, ki jih uporablja. Prav tako lahko pri nas najdete izvirna in rpisrčna darila za vsako priložnost.

Trgovino Kukušnjak smo napolnili s prisrčnimi izdelki za dom in na široko odprli vrata vsem, ki cenijo slovensko. Širok nabor izdelkov omogoča vsakemu, da najde kaj zase – ne le v trgovini, ampak tudi na spletu.

Kot novost smo v trgovini dodali kotiček z izdelki z manjšimi lepotnimi napakami, ki smo jim znižali ceno za kar 40 %.

Ekipa Cuckoo cups se že veseli prihajajočih hladnejših mesecev in kuje načrte za nove projekte, z veseljem pa vabi vse, da se tudi sami oglasite in poKUKUkate v trgovinico Kukušnjak na Mariborski 45 v Celju.