Pravila in pogoji “Kolo sreče”

Nagradna igra podjetja “Kolo sreče” 

Podrobnosti o promotorju

Promotor je Profas d.o.o., Mariborska cesta 76, 3000 Celje

Trajanje promocije

Promocija se bo začela 13. 1. 2023  ob 10. uri (CET – Central European Time) in zaključila 15. 1. 2023 ob 23.59 (CET – Central European Time).

Upravičenost

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci spletne strani. Sodelujejo lahko 1x na vsakih 24 ur, kupon se lahko koristi v roku dveh ur od prejeta dobitka.

Kako sodelovati in zmagati

Sodelujete z vpisom vašega e-mail naslova v za-to namenjeno okence in s klikom na gumb »ZAVRTITE KOLO!«.  Kolo se zavrti, kazalec se pa ustavi na enem izmed polj – na kateremu koli polju se ustavi, tista nagrada vam pripada.

Nagrade

Možne nagrade so:

 • Popust na nakup v višini 5,10, 15, 20 %.

Nagrade je možno izkoristiti ob enem (1) nakupu do 15.1.2023. Navodila za koriščenje nagrad se izpišejo uporabniku na zaslonu. Kuponov ni mogoče koristiti za naročila, oddana pred sodelovanjem v nagradni igri. Pravtako se kupon izključuje z ostalimi kodami ugodnostmi in ne velja na predhodno že znižane izdelke.

Po oddaji naročila, naknadne spremembe (dodajanje/odstranjevanje izdelkov), razen preklic naročila v roku 1 ure od oddaje, niso možne. Ostali pogoji glede vračila  izdelkov po nakupu in prevzemu naročenega, in pravica do odstopa od nakupa, ostajajo nespremenjeni, v skladu z zakoni.

Dodatni pogoji

V skladu z veljavno zakonodajo in po lastni presoji lahko brez predhodnega obvestila spremenimo te pogoje, ustavimo ali prekličemo nagradno igro ali nagrade zamenjamo z nagradami podobne vrednosti.

Podjetje Profas d.o.o. ni odgovorno za nedelovanje računalniške opreme, prenosa prijav ali za okvaro omrežja, telefona, računalnikov, strojne in programske opreme in drugih okvar ter za nepravilni prenos ali neprejem prijave na nagradno igro zaradi tehničnih težav ali prekomernega prometa v spletu ali na spletni strani. Po lastni presoji lahko diskvalificiramo vsakega posameznika, za katerega smo ugotovili, da: je posegal v postopek prijave ali delovanje nagradne igre ali spletne strani; ali je deloval na moteč način ali z namenom nadlegovanja, zlorabe ali grožnje drugi osebi. Pri uporabi robotskega, samodejnega, programiranega ali podobnega načina za sodelovanje pri nagradni igri, bo vaša udeležba neveljavna.

S sodelovanjem v tej nagradni igri razumete in sprejemate pogoje, da lahko Profas d.o.o. vaše osebne informacije uporabi za obveščanje o nagradni igri preko vpisanega e-mail naslova.

Odgovornost

Do meje, ki jo narekuje zakonodaja, promotor ni odgovoren za:

 1. a) Nenatančen ali nepravilen prepis informacij za sodelovanje v nagradni igri;
 2. b) prijave, ki iz kakršnega koli razloga niso prejete, kar vključuje izgubljene, napačno usmerjene ali ukradene prijave ali prijave, ki so bile prejete, ampak so neberljive, nepopolne ali izpolnjene drugače, kot je navedeno v pogojih nagradne igre;
 3. c) težave ali tehnične izpade vseh vrst, kar vključuje nedelovanje telefonskega omrežja ali telefonskih linij, spletnih računalniških sistemov ali omrežij, strežnikov ali ponudnikov, računalniške strojne ali programske opreme, nepooblaščenega človekovega posega v kateri koli del te promocije, elektronsko ali človeško napako, do katere je prišlo pri administraciji te promocije;
 4. d) nobeno izgubo, ki jo utrpi oseba ali premoženje, kar vključuje, vendar ni omejeno na posledične (vključno z ekonomsko) izgube zaradi katerega koli dejanja ali opustitve, namerno ali malomarno s strani promotorja ali njegovih zaposlenih v povezavi z dobavo blaga ali storitev zmagovalcu ali, kjer velja, družini ali drugim osebam, ki spremljajo zmagovalca;
 5. e) poškodbe ali škodo, povzročene osebam ali premoženju, vključno z računalnikom udeležencev ali drugih oseb, ki bi nastala zaradi sodelovanja ali prenosa katerega koli materiala iz te promocije.

Ne prevzemamo odgovornosti za izgubo (kar brez omejitev vključuje neposredno, precejšnjo ali posledično izgubo ali izgubo dobička), stroške, škodo, osebne poškodbe ali smrt, do katerih pride ali nastanejo (če nastanejo zaradi malomarnosti ali ne) v povezavi s to promocijo ali prejema nagrade razen za odgovornost, ki je ni mogoče izključiti na podlagi zakonodaje (v tem primeru je odgovornost omejena na najmanjšo, ki jo dovoljuje zakonodaja).

Če, iz katerega koli razloga, nagradna igra ne more potekati, kot je načrtovana, kar vključuje okužbo z računalniškim virusom, napake, nepooblaščene posege, prevaro, tehnične napake ali druge vzroke, na katere promotor ne more vplivati, ki vplivajo na administracijo, varnost, poštenost, integriteto ali primerno vodenje te nagradne igre, promotor ne prevzema odgovornosti za napake, izpuste, motnje, izbrise, pomanjkljivosti, zamude delovanja ali prenose, okvare komunikacijske linije, kraje, uničenje ali nepooblaščeni dostop do ali spreminjanje prijav.

Obdelovanje osebnih podatkov

Podjetje bo vaše osebne podatke hranilo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Podjetje bo vaše podatke uporabljalo samo za obveščanje o nagradni igri preko vpisanega e-mail naslova.

Za e-mail marketing uporabljamo platformo MailerLite, kjer so vaši podatki varno shranjeni.

V kolikor označite, da se strinjate tudi s prijavo na e-novice, vas bomo dodali na naš seznam za e-novice iz katerega se lahko kadarkoli odjavite ali zahtevate spremembo podatkov.

To lahko kadarkoli dosežete preko e-maila trgovina@cuckoo.si ali preko povezave v nogi vsakega e-maila, ki ga prejmete.

0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyV trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon