MAMA JE ENA SAMA

Čudežna beseda mama razložiti se ne da,

zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

Materinski dan je praznik, na katerega se spomnimo naših mam, njihovega odrekanja, skrbi, ki se ne končajo niti, ko odrastemo in neomejene nesebičnosti, ki nas vsakodnevno poboža.

Mama je res le ena sama in vsak dan našega življenja moramo biti hvaležni za njene spodbudne besede, nasvete, ki smo jih v mladih letih le stežka poslušali, kasneje pa spoznali, da je imela v večini primerov prav.

Čeprav moramo mami biti hvaležni vsak dan in ji tudi večkrat povedati, kako zelo jo imamo radi, pa je materinski dan še dodatno poseben praznik, na katerega praznujejo naše najboljše mame.

Zato je pomembno, da jih na ta dan objamemo, jim zaželimo lep dan in jim ga z manjšo pozornostjo polepšamo.

Tudi za materinski dan smo pri blagovni znamki Cuckoo Cups  ustvarjalci ponovno zavihali svoje rokave in pripravili ogromno čudovitih izdelkov, ki jih bo vesela vsaka mama.

Zakaj so emajlirani lončki, džezve, skledice in piskri najlepše darilo?

 • Očarljivi emajlirani lončki, bodo s sijočo površino in čudovitimi  dizajni pi mamah prebudili nostalgijo in spomine na taborniški ogenj, družinske piknike in na vašo babico, ki je ob jutrih sedela ob krušni peči s skodelico žitne kave v roki.
 • So neuničljivi in večni, trajnostno naravnani in prijazni naravi. 
 • Primerni so za vse grelne površine, vključno z indukcijo in taborniškim ognjem.
 • Lahko jih pereš tudi v pomivalnem stroju
 • Potiski, narejeni ročno in z veliko ljubezni.

DARILNI PAKETI, KI OGREJEJO SRCE VSAKE MAME

Darilni paketi s šopkom suhega cvetja

Tudi, ko smo žalostni in ne vidimo konca težavam, se obrnemo na mamo, ki vedno postreže s pametnim nasvetom, nam ponudi ramo za jokanje ali pa nam speče najljubše pecivo.

Poskrbi za čudovita praznovanja rojstnih dni in krasne počitnice, pričarala pa nam je tudi navihano in razigrano otroštvo.

Mama vedno poskrbi, da se imamo lepo in da v življenju iščemo predvsem pozitivne stvari.

Darilni paketi z vročo čokolado

Ko smo bili majhni je poskrbela za nas, nas objela ponoči, ko smo imeli nočne more in nam pomagala reševati šolske naloge. V najstniških letih se je prepirala z nami in poslušala naše ljubezenske težave, s svojo odkritostjo in nasveti pa poskrbela, da smo postali samostojni in samozavestni odrasli.

Če njenih nasvetov in lekcij včasih nismo dojeli, danes gledamo nanje drugače in jih prenašamo naprej na svoje otroke.

 

Darilni paketi s kavo

Čeprav smo se v najstniških letih z njo prerekali in njene modre besede poslušali tako, da so šle skozi eno uho notri in skozi drugo ven, v odraslih letih večkrat ugotovimo, kako prav je imela in kako prav nam v vsakdanu pridejo njeni nasveti.

Mama je res ena sama in z vsakim naukom in pridigo je želela, da se nekaj naučimo in tako poskrbimo za bolj srečno življenje

 

Lesene deske

Ko smo prišli lačni iz šole, ko so nas obiskali naši prijatelji iz šole, ali ko se mimogrede oglasimo na obisku po napornem dnevu, nas bo na mizi zagotovo pričakala vsaj kakšna mamina dobrota.

Poleg tega pa vedno misli, da premalo jemo in nas prepričuje, da moramo pojesti še tretjo porcijo, čeprav smo že zdavnaj siti.

 

Mamina kuhinja najbolje diši

Naša najljubša jed je zagotovo tista, ki nam jo pripravi mama. Najboljša torta za rojstni dan, slastna juha, ko obležimo bolni, goveja juha za nedeljsko kosilo ali slavnostna večerja, ko praznujemo največje dosežke v življenju.

Mamini recepti so zagotovo zlata vredni in poskrbijo za prave pojedine. Njihova skrivna sestavina? Ščepec ljubezni.

 

Vsi darilni paketi, ki imajo oznako “DARILNO PAKIRANJE” bodo na vaš dom prišli v dodatni darilni škatli (natur barve), z okrasno leseno slamo in izbrano nalepko.

KAJ ŠE LAHKO DODAŠ K PAKETU?

Kuku kava

 

Vroča čokolada na palčki

 

Šopek suhega cvetja

 

Domač čaj Čas zame

 

Zlata žlička

 

DODAJTE K VAŠEMU PAKETU ROČNO NAPISANO POSVETILO

Vzeli ste si čas in izbrali unikatno, trajnostno darilo … Preden ga pošljemo, si vzemite še nekaj minut, da bo vaše darilo postalo še bolj osebno in posebno.

Pomislite, kako se počutite ob osebi, ki ji boste poslali darilo, za kaj ste ji hvaležni, kaj ji želite v prihodnje, svoje občutke in želje pa zapišite v osebno posvetilo.

Mi bomo vaše iskrene besede ročno zapisali na darilno kartico in jo priložili darilu.

DARILO ZA MATERINSKI DAN POTREBUJEŠ ČEZ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyV trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon