OSTALE VOŠČILNICE

3.60 

Nina Kovačič je ustvarila prav posebne kartice in voščilnice, na katerih se največ pojavljajo motivi rok, cvetja in simpatične živalce. Vsi izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji – ilustrirani, tiskani in pakirani.

Dimenzije voščilnic so 105 x 148 mm, na sprednji strani je motiv, na hrbtni strani logotip in mini grafika.

Natisnjene so na svetel, 300 gramski recikliran in FSC certificiran papir, priložena jim je reciklirana in FSC certificirana kuverta. Vse skupaj je pakirano v biorazgradljivo zaščitno folijo.

Počisti
Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: L1000-1-1 Kategorije: , , ,
Hitra dostava, pri nakupu nad 100 € je poštnina zastonj

Opis

Nina Kovačič je že tekom študija fizike začutila, da ta pot morda ni prava zanjo, ampak je s fiziko vseeno vztrajala do konca, tudi po diplomi še nekaj let. Ko je fizikalno kariero dokončno obesila na klin je začela delati kot natakarica in večino časa preživela v iskanju tistega nečesa “tapravega”, kar bi v življenju z veseljem in rada počela. Po zanimivem spletu okoliščin jo je pot le pripeljala do ilustracije in kljub temu, da ni risala od otroštva pa vse do konca študija, dandanes kot samouka ilustratorka zagreto manevrira v ilustratorskem svetu.

Morda so ravno zato njene ilustracije posebne; posebne zato, ker so njene, ker je njena pot drugačna. Navdihujejo jo komični trenutki in živahnost vsakdana po eni, mir in tišina po drugi strani. Večinoma dela digitalno, kakšen črno bel motiv pa rada zriše na roke, predvsem tiste, ki jih riše zase, za dušo.

Posebno zadovoljstvo ji predstavlja ustvarjanje motivov za razglednice in voščilnice, za katere želi da so napredne, drugačne, z odmikom od tradicionalnih prazničnih motivov. Z njimi želi opomniti predvsem na to, da so malenkosti tiste, ki štejejo: pozornost, lepa gesta, prijetno voščilo, zanimiva ilustracija.

Lastnosti voščilnic:

 • Dimenzije voščilnic so 105 x 148 mm, na sprednji strani je motiv, na hrbtni strani logotip in mini grafika.
 • Natisnjene so na svetel, 300 gramski recikliran in FSC certificiran papir, priložena jim je reciklirana in FSC certificirana kuverta. Vse skupaj je pakirano v biorazgradljivo zaščitno folijo.

Iščeš darilo?

Če iščeš darilo za svoje najdražje in si v zadregi, ker nimaš nobene dobre ideje, potem si na pravem mestu! Podari slovensko, neuničljivo in izvirno darilo. Podari emajliran ali lesen izdelek, ki bo slavljenca še dolga leta spominjal nate. Obdariš lahko sebe ali svoje najbližje.

Želiš še dodatno presenečenje?

Darilo lahko pošljemo obdarjencu kar na dom. Dodamo lahko tudi ročno napisano osebno posvetilo po tvojih željah. Ne pozabi, da so najboljša darila tista, ki so podarjena iz srca.

.

Dodatne informacije

Teža50 g
OSTALE VOŠČILNICE

DRUŽINA, HVALA, ZA VEDNO

Narejeno v Sloveniji

Da

Če je izdelek na zalogi, paket odpošljemo v roku 1 – 3 delovnih dni. Najdaljši rok dobave za izdelke na zalogi je 5 delovni dni od izvedbe plačila.

Izjema so personalizirani izdelki, ki se delajo po naročilu in se pošiljajo enkrat tedensko. Pri teh izdelkih je predvidena dobava 7-14 dni, odvisno od dneva oddaje naročila. Predvidoma se v istem tednu pripravijo naročila, oddana do 13. ure v ponedeljek. Personalizirani izdelki se pakirajo predvidoma vsako sredo ali četrtek.

 • Pri nakupu nad 100 € je dostava BREZPLAČNA (na območju Slovenije).
 • V Sloveniji je strošek dostave odvisen od višine naročila in teže paketa. Cena dostave se v spreminja s težo paketa.
 • Osebni prevzem v trgovini Kukušnjak v Celju je BREZPLAČEN: možen je po predhodnem dogovoru vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Strošek dostave v Sloveniji, kjer je naš izbran izvajalec Pošta Slovenija znaša:

 • 0 – 200g znaša 2,90 €
 • 200 – 2000g znaša 3,90 €
 • 2 kg + znaša 4,5 €

Tujina (samo EU):

 • Vsi paketi, ne glede na težo: 9,50€. Ni možnosti brezplačne poštnine.

Izbiraš lahko med 4 različnimi plačilnimi metodami:

 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico (Mastercard, Visa),
 • plačilo preko Paypala,
 • plačilo po povzetju (+ 1€).

V primeru prevzema paketa na Pošti Slovenija lahko kupnino paketa poravnate z gotovino ali s kartico.

Več podrobnosti o dostavi in načinih plačila si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.