MOON MELTS

1.99 

Za vaše najmlajše samo najboljše!

Sadni prigrizek La Poppsi Moon Melts z okusom jagodičevja, banane ali jagode vsebuje le 3 ključne sestavine: sadje, mleko in tapiokino moko.

Ker La Popsi Moon Meltsi ne vsebujejo dodanega sladkorja, konzervansov in umetnih ojačevalcev okusa, ne rabite skrbeti, če bodo vaši majhni raziskovalci vrečko spraznili preden se boste obrnili.

 

Počisti

Želite dodati ročno napisano posvetilo?

+ 1.00 
Product price
Additional options total:
Order total:
Hitra dostava, pri nakupu nad 100 € je poštnina zastonj

Opis

Zdravi prigrizki MOONMELTS so na voljo v kar treh različnih okusih:

 

BANANA

Sadni prigrizek La Popsi Moon Melts v okusu banana vsebuje le 3 ključne sestavine. Sadje, mleko in tapiokino moko. 

Njegova ključna sestavina je banana. To je tudi eno izmed prvih sadežev, ki jih večina staršev ponudi svojim otrokom. In prav je tako, saj ne le da so banane okusne in polne vlaknin, so tudi izjemno hranljive, vsebujejo kalij, kalcij, magnezij, železo, folate, niacin, B6 in še veliko več. Ob stiku s slino se takoj razstopijo, zato jih lahko brez skrbi ponudite tudi najmljašim, ki se šele učijo kako jesti z veliko žlico. 

La Popsi Moon Meltsi Banana vsebujejo tudi mleko, zato vam, po posvetu s pediatri in nutricuisti, priporočamo, da jih ponudite malčkom starejšim od 12 mesecev. 

__________

JAGODA

Sadni prigrizek La Popsi Moon Melts v okusu jagoda vsebuje le 3 ključne sestavine, sadje, mleko in tapiokino moko.

Ključna sestavina so jagode, ki so zelo bogate z antioksidanti, so odličen vir vitamina C, vplivajo na dober imunski sistem in vsebujejo številne, za telo ugodne vitamine. La Popsi Moon Meltsi Jagoda imajo sladek, jagodni okus, ki bo vašega malčka popeljal v sadno popotovanje po La Popsi galaksiji.

La Popsi Moon Meltsi Jagoda vsebujejo tudi mleko, zato vam, po posvetu s pediatri in nutricuisti, priporočamo, da jih ponudite malčkom starejšim od 12 mesecev.

__________

JAGODIČEVJE

 

Sadni prigrizek La Poppsi Moon Melts v okusu jagodičevja vsebuje le 3 ključne sestavine, sadje, mleko in tapiokino moko.

Kombinacija jagod in malin ustvarita prijetno, osvežilen okus, ki ga malčki preprosto obožujejo. Ker La Popsi Moon Meltsi ne vsebujejo dodanega sladkorja, konzervansov in umetnih ojačevalcev okusa, ne rabite skrbeti, če bodo vaši majhni raziskovalci vrečko spraznili preden se boste obrnili.

La Popsi Moon Meltsi Jagodičevje vsebujejo tudi mleko, zato vam, po posvetu s pediatri in nutricuisti, priporočamo, da jih ponudite malčkom starejšim od 12 mesecev.

Dodatne informacije

Teža6 g
OKUS

jagoda, banana, jagodičevje

Če je izdelek na zalogi, paket odpošljemo v roku 1 – 3 delovnih dni. Najdaljši rok dobave za izdelke na zalogi je 5 delovni dni od izvedbe plačila.

Izjema so personalizirani izdelki, ki se delajo po naročilu in se pošiljajo enkrat tedensko. Pri teh izdelkih je predvidena dobava 7-14 dni, odvisno od dneva oddaje naročila. Predvidoma se v istem tednu pripravijo naročila, oddana do 13. ure v ponedeljek. Personalizirani izdelki se pakirajo predvidoma vsako sredo ali četrtek.

 • Pri nakupu nad 100 € je dostava BREZPLAČNA (na območju Slovenije).
 • V Sloveniji je strošek dostave odvisen od višine naročila in teže paketa. Cena dostave se v spreminja s težo paketa.
 • Osebni prevzem v trgovini Kukušnjak v Celju je BREZPLAČEN: možen je po predhodnem dogovoru vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Strošek dostave v Sloveniji, kjer je naš izbran izvajalec Pošta Slovenija znaša:

 • 0 – 200g znaša 2,90 €
 • 200 – 2000g znaša 3,90 €
 • 2 kg + znaša 4,5 €

Tujina (samo EU):

 • Vsi paketi, ne glede na težo: 9,50€. Ni možnosti brezplačne poštnine.

Izbiraš lahko med 4 različnimi plačilnimi metodami:

 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico (Mastercard, Visa),
 • plačilo preko Paypala,
 • plačilo po povzetju (+ 1€).

V primeru prevzema paketa na Pošti Slovenija lahko kupnino paketa poravnate z gotovino ali s kartico.

Več podrobnosti o dostavi in načinih plačila si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.