MOJA KUHARSKA KNJIGA

29.00 

Knjiga za recepte, spomine in nasvete, ki bo z vašo prijateljico, družino, nečakom, sinom, hčerko, vnukinjo, teto … potovala iz roda v rod. Obsega 117strani na kvalitetnem papirju v 7 poglavjih, kazalo, stran za govor in strani, na katere prilepite fotografije ustvarjanja v kuhinji.

Izbirate lahko med 2 različnima kuharskima knjigama:

 • Kuharska knjiga zate
 • Kuharska knjiga zate, hči
Počisti

Želite dodati ročno napisano posvetilo?

+ 1.00 
Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: KN1000 Kategorije: , ,
Hitra dostava, pri nakupu nad 100 € je poštnina zastonj

Opis

Moja kuharska knjiga zate

Knjiga za recepte, spomine in nasvete, ki bo z Vašo prijateljico, družino, nečakom, sinom, vnukinjo, teto … potovala iz roda v rod. Obsega 117 strani na kvalitetnem papirju v 7 poglavjih, kazalo, stran za govor in strani na katere prilepite fotografije ustvarjanja v kuhinji.

Poglavja: predjedi, juhe, glavne jedi, priloge, solate, sladice in najljubše jedi. V receptu zapišete sestavine; postopek; posodo, ki jo potrebujete za pripravo; trike in nasvete. Pri receptih za juhe, pa smo dodali tudi to, da označite kako se postreže (v koščkih, spasirana, z zakuho…). Knjiga je speta v kvalitetno kovinsko spiralo in trdo platnico z zlato tiskom v črni barvi. Knjiga Moja kuharska knjiga zate! je slovenski izdelek.

Moja kuharska knjiga zate, hči!

Knjiga za recepte, spomine in nasvete, ki bo z Vašo družino potovala iz roda v rod. Obsega 117 strani na kvalitetnem papirju v 7 poglavjih, kazalo, stran za govor in strani na katere prilepite fotografije ustvarjanja v kuhinji. Poglavja: predjedi, juhe, glavne jedi, priloge, solate, sladice in najljubše jedi. V receptu zapišete sestavine; postopek; posodo, ki jo potrebujete za pripravo; trike in nasvete. Pri receptih za juhe, pa smo dodali tudi to, da označite kako se postreže (v koščkih, spasirana, z zakuho…). Knjiga je speta v kvalitetno kovinsko spiralo in trdo platnico z zlato tiskom. Knjiga Moja kuharska knjiga zate, hči! je slovenski izdelek.

Dodatne informacije

Teža300 g
IZBERI SVOJO KUHARSKO KNJIGO

KNJIGA ZATE, KNJIGA ZATE, HČI

Če je izdelek na zalogi, paket odpošljemo v roku 1 – 3 delovnih dni. Najdaljši rok dobave za izdelke na zalogi je 5 delovni dni od izvedbe plačila.

Izjema so personalizirani izdelki, ki se delajo po naročilu in se pošiljajo enkrat tedensko. Pri teh izdelkih je predvidena dobava 7-14 dni, odvisno od dneva oddaje naročila. Predvidoma se v istem tednu pripravijo naročila, oddana do 13. ure v ponedeljek. Personalizirani izdelki se pakirajo predvidoma vsako sredo ali četrtek.

 • Pri nakupu nad 100 € je dostava BREZPLAČNA (na območju Slovenije).
 • V Sloveniji je strošek dostave odvisen od višine naročila in teže paketa. Cena dostave se v spreminja s težo paketa.
 • Osebni prevzem v trgovini Kukušnjak v Celju je BREZPLAČEN: možen je po predhodnem dogovoru vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Strošek dostave v Sloveniji, kjer je naš izbran izvajalec Pošta Slovenija znaša:

 • 0 – 200g znaša 2,90 €
 • 200 – 2000g znaša 3,90 €
 • 2 kg + znaša 4,5 €

Tujina (samo EU):

 • Vsi paketi, ne glede na težo: 9,50€. Ni možnosti brezplačne poštnine.

Izbiraš lahko med 4 različnimi plačilnimi metodami:

 • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
 • plačilo s kartico (Mastercard, Visa),
 • plačilo preko Paypala,
 • plačilo po povzetju (+ 1€).

V primeru prevzema paketa na Pošti Slovenija lahko kupnino paketa poravnate z gotovino ali s kartico.

Več podrobnosti o dostavi in načinih plačila si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.