Presenetite mladoporočenca s stilom:
najboljše ideje za poročna darila

Pri izbiri poročnega darila lahko trčimo ob prepreko, saj mladoporočencema želimo podariti nekaj, kar bo ustrezalo njunemu stilu, a bo hkrati uporabno za skupno življenje. Prav tako želimo izbrati nekaj, kar bo resnično izstopalo pred darili drugih povabljenih na slavju, a smo pri tem lahko tudi omejeni iz finančnega vidika.

Poročno darilo pogosto nosi tudi simbolni pomen, zato želimo izbrati nekaj, kar bo izražalo ljubezen, srečo in dobre želje za prihodnost mladoporočencev. Darilo z edinstvenim sporočilom pa je tudi težje najti, saj je potrebno izdelku vtisniti personalizirano noto, ki odraža, da smo se pri iskanju poročnega darila zares potrudili in temu namenili čas za premislek.

Tukaj lahko najdete nekaj najboljših idej, če iščete izvirno, uporabno in trajno poročno darilo s personaliziranim motivom.

Zakaj so emajlirani izdelki idealni za poročna darila?

Edinstveni, saj ročno izdelani posebni napisi zagotavljajo, da bo darilo izstopalo. Ni možnosti, da bi še kdo drug podaril enako darilo. S takšnim darilom lahko pričarate nepozabne spomine.

Personalizirani, saj nanje lahko odtisnemo misel, slogan, imena ženina in neveste, datum poroke in podobno. To bo darilu dodalo osebni pridih. Tisk na emajliranih izdelkih Cuckoo je žgan v industrijskih pečeh na več kot 700°C, s čimer zagotovimo trajno obstojnost. To je posebej pomembno pri kuhinjskih pripomočkih, saj so tako primerni za vse grelne površine in tudi za pomivalni stroj.

Trajni, ker gre za kakovostne materialne, odporne na odrgnine, udarce in obrabo. Emajlirani izdelki so znani po svoji vzdržljivosti, prav tako se tudi enostavno čistijo. Kot takšni bodo zakonca lahko spremljali vse do njune zlate poroke. Pri Cuckoo uporabljamo kakovosten in zdravju neškodljiv material, emajlne prevleke pa so zdravstveno neoporečne.

Estetski, kar jim daje sijoča emajlirana površina, ki v kombinaciji s posebnimi napisi in grafiko ustvarja čarobno in elegantno estetiko. Takšno poročno darilo bo zagotovo pritegnilo pozornost in se lepo vklopilo v njun dom in vsakdanjo uporabo.

Vsestranski, saj ne bodo stali le na polici in nabirali prah. Emajl se najpogosteje uporablja za izdelavo kuhinjskih pripomočkov, kot so skledice, krožniki, cedila, lonci, čajnice in piskri. Kuhinja je srce vsakega doma, kuhinjske pripomočke pa bosta mladoporočenca zagotovo lahko koristno uporabila. Če so potiskani z unikatnimi napisi, pa imajo še dodano vrednost.

Emajlirana poročna darila, ki ostanejo v spominu 

Kuhinjski pripomočki iz emajla ne bi bili nič posebnega, če jih ne bi bogatila posebna posvetila, ki odražajo ljubezen, skupnost in srečo. Pri Cuckoo lahko izbirate med različnimi darilnimi seti in tudi posamičnimi izdelki iz emajla. Preverite nekaj najboljših idej za poročna darila.

Pisker za juho z leseno kuhalnico

Pisker je pravzaprav lonec, kjer bosta mladoporočenca lahko pripravila najljubšo »govejo župco«, katere recept je lično napisan na posodi.

Izdelka sta v celoti izdelana v Sloveniji.

 

 Odlična ideja za poročno darilo, s katerim si zdaj že mož in žena lahko pripravita topel čaj in se z njim pogrejeta v mrzlih zimskih večerih. Posebej romantičen je tudi sam pisk čajnika, ko voda začne vreti.

Vsekakor nostalgična izvedba čajnika, ki se lepo poda tudi v moderne kuhinje.

Pravijo, da se po jutru dan pozna. Če ga začnemo s kavo, še toliko bolje. Podarite ženinu in nevesti darilni set za popoln ritual pitja jutranje kave.

Kuku kavo si bosta skuhala v emajl džezvi, vsak pa dobi svoj emajlirani lonček, eden z napisom »žena« in drugi z napisom »mož«.

 

Če se bosta zakonca šele preselila v njun novi dom, jima bo zagotovo prišla prav posoda v novi kuhinji. Podarite jima set emajlirane posode z dvema loncema različnih prostornin ter džezvo.

Čeprav tole poročno darilo odlikuje uporabnost, je na drugi strani tudi izjemno izvirno, saj tiskani napisi, kot je »Skrivna sestavina je ljubezen«, pričarajo posebno vzdušje. 

 

Skrbno izbrani poročni darilni kompleti

Poročna darila s personalizirano noto se vtisnejo v srce. V ta namen smo pri Cuckoo pripravili posebne darilne sete za ženina in nevesto. Lahko izberete set emajl lončkov s potiskanim zvezdnatim nebom in zvezkom, kjer bosta dobila ideje za BucketList dogodivščine, ki jih bosta preživela skupaj in ustvarjala nepozabne spomine.

Lahko izberete tudi komplet različnih izdelkov, ki jih povezuje ljubezenski motiv. V darilnem kompletu je Kuku Kava, lesena kuhinjska deska ter emajlirana lončka. Vsekakor idealen komplet za vse, ki iščete darilo za par, ki se kmalu poroči.

Kaj pa darilca za svate?

Tudi svatje na poroki lahko dobijo kakšno darilce, ki je namenjeno temu, da ženin in nevesta izkažeta zahvalo vsakemu posebej in podarita izviren spominček na poroko.

Najbolj primerni za to so personalizirani emajlirani lončki, kamor natisnemo napis po vaši izbiri. Za darilo svatom se lahko natisnejo imena mladoporočencev z datumom poroke.

DODAJTE K VAŠEMU PAKETU ROČNO NAPISANO POSVETILO

Vzeli ste si čas in izbrali unikatno, trajnostno darilo … Preden ga pošljemo, si vzemite še nekaj minut, da bo vaše darilo postalo še bolj osebno in posebno.

Pomislite, kako se počutite ob osebi, ki ji boste poslali darilo, za kaj ste ji hvaležni, kaj ji želite v prihodnje, svoje občutke in želje pa zapišite v osebno posvetilo.

Mi bomo vaše iskrene besede ročno zapisali na darilno kartico in jo priložili darilu.

0
  0
  Košarica
  Your cart is emptyV trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon